JellyPages.com

Followers

Monday, December 10, 2012

Oh My Blog!!!

Alhamdulillah. Selesai meng'edit' blog. Patutlah blogger-blogger di luar sana suka sangat menghadap blog. Its so fun dan mengujakan. Hehe.. Dapat pulak yang cute2, memang seronok.. aku pun tak nak ketinggalan untuk sediakan satu blog yang cantik. Bukan untuk dipuji tapi untuk kepuasan diri. Seronok rasa bila tengok wall ni cantik dan berseri. uhuk3... InsyAllah, entry akan datang aku akan cerita tentang satu hal yang semua orang suka untuk mendengarnya. Tapi mungkin ada jugak yang rasa bosan, menyampah atau apa sahaja tanggapan masing-masing berdasarkan pengalaman masing-masing. Its about jodoh... Mungkin yang tengok perkataan jodoh dah tersenyum-senyum, mungkin ada juga yang menyampah, mungkin juga ada yang harap tak baca entry aku yang bertajuk jodoh ni... kenapa?? bila disebut tentang jodoh, semuanya berkaitan pasangan perkahwinan je ke? Lazimnya begitu, tapi bukankah, pengertiannya lebih luas...?? ok la..nanti aku cerita pada entry akan datang... sekarang dah malam. need to get sleep. Esok nak berkhidmat... :)

No comments:

Post a Comment